Dermaclinic introductiekorting

10-11-2016

Nog maar even geldig!
Onze introductiekorting op Bocouture en Belotero geldt tot en met 18 november. Geïnteresseerd? Ons advies: wacht niet te lang. De agenda loopt al snel vol.

Bocouture 1 zone van €195 voor €170
Bocouture 2de zone van €150 voor €125
Bocouture 3de zone van €125 voor €100

Belotero 1 ml van €425 voor €375
Belotero 2 ml van €795 voor €695

Nieuwe injectables, waarom? Simpel gezegd: DermaClinic gelooft in de toekomst van deze producten. Merz Aesthetics, het farmaceutische bedrijf achter Bocouture en Belotero investeert groots in wetenschappelijk onderzoek, dat erop gericht is de zuiverste producten in zijn soort te creëren voor cosmetisch gebruik. Om u in de toekomst ook de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen breiden wij uit met Bocouture en Belotero.

Wat is Bocouture? Bocouture is een botuline toxine injectable. In de volksmond beter bekend als botox. Bocouture is de meest zuivere vorm van botuline toxine waardoor het lichaam hier geen resistentie voor kan opbouwen. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, fronslijnen en kraaienpootjes en alle gebruikelijke cosmetische behandelingen met botuline toxine. Lees meer over Bocouture.

Wat is Belotero? Belotero is een filler gebaseerd op hyaluronzuur. Het onderscheidt zich door zijn zuiverheid, cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid. Wat zoveel zegt, dat het de filler is die het meest optimaal in de huid wordt opgenomen. Het geeft een subtiel, egaal en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Lees meer over Belotero.

Voorwaarden

* De aanbieding is geldig van 10 oktober t/m 18 november 2016

* Bij een 1/2 zone of light behandeling met Bocouture geldt een korting van € 20,00

* Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen