Acne

La Feuillette, specialist in behandelen van acne

Als schoonheidsspecialist krijgen we regelmatig vragen over huidaandoeningen waarvan acne misschien wel de meest voorkomende is. Acne is vaak een gevolg van hormonale veranderingen die een vergroting en een verstopping van talgkliertjes in de huid kan veroorzaken.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne met de meest effectieve behandelwijzen:

▪ ZO Skin Health en ZO Medical
Krachtige producten van ZO Skin Health en ZO Medical, zoals de Acne & oil control treatment ( € 59,- tot € 80,- ), helpen de talgproductie te verminderen en de bacterie die acne veroorzaakt onder controle te brengen en hierdoor snel acne te verminderen en toekomstige acne uitbraken te voorkomen. De producten zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen werkzaam.

▪ Met de Ellipse IPL-lichttherapie wordt actieve acne succesvol behandeld. De lichtpuls bestrijdt de p. acne’s, bacteriën, vermindert de talgproduktie en versnelt het genezingsproces. Gemiddeld een kuur van 8 behandelingen (een behandeling per 2 weken).

▪ Voor de behandeling van rest-acne en/of acne-littekens maken wij gebruik van microdermabrasie en specifieke peelings van Obagi in samenwerking met arts van DermaClinic.

Wij zijn ANBOS gespecialiseerd voor behandeling van acne. Bij de meeste zorgverzekeraars is een vergoeding van uw acnebehandeling mogelijk.