Couperose-pigment

Natuurlijk wilt u graag zo lang mogelijk een jonge, frisse uitstraling behouden. Dit is niet eenvoudig omdat onze huid in de loop der jaren veroudert door o.a. blootstelling aan zonlicht en verminderde productie van collageen. De elasticiteit verminderd, er verschijnen fijne lijntjes. Ook kunnen pigmentvlekken en ontsierende vaatjes ontstaan.

Couperose – Pigment behandeling met IPL
Het veilige licht van de Ellipse behandeling zorgt ervoor dat pigmentvlekjes, rode vlekjes en storende vaatjes verminderen of verdwijnen zodat uw huid er weer egaler uit zal zien. In veel gevallen word de huid geprikkeld om collageen aan te maken.

De skin rejuvenation behandeling met IPL zorgt voor een zichtbaar jongere huid doordat deze egaler van kleur word en wat steviger.

Hoe werkt de behandeling met IPL?
Het zichtbare licht van de IPL word door uw huid opgenomen en omgezet in warmte. Wanneer de cellen die melanine (pigment) of hemoglobine (rode bloedlichaampjes) bevatten door het juiste licht geraakt worden, zullen zij binnen een paar duizendste van een seconde verwarmd en vernietigd worden. Hierdoor vervagen het pigment en de rode vaatjes . De huid toont frisser en de textuur verbetert. De omliggende weefsels en de huid blijven tijdens deze behandeling onbeschadigd.

Kom ik voor deze behandeling in aanmerking?
Het is belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandeling met de IPL. Hoe lichter de huid, hoe duidelijker de pigmentvlekjes, rode vlekjes en bloedvaatjes zijn en hoe makkelijker ze te behandelen zijn.

Afhankelijk van de conditie van de huid zijn 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat te krijgen. U kunt er voor kiezen om 1 of 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt te ondergaan om de frisse egale huid te behouden.

Bel voor een vrijblijvend advies. We informeren u graag over de mogelijkheden.