Endermologie en Wijs met voeding

08-09-2017

La Feuillette werkt samen met Ellen de Waal van ‘Wijs met voeding’. Naast een goede huidverzorging is gezonde voeding essentieel voor een mooie huid. Endermologie en voedingsadvies vormen dan ook een perfecte combinatie om snel verrassende resultaten te bereiken. Ellen de Waal en werkt al jaren als voedingscoach. Zij begeleidt u graag zowel met voedingsadvies als endermologie.

Ellen de Waal:

Ik heb al veel jongeren en volwassenen naar een gezonde leefstijl en gezond gewicht begeleid. Het maakt mij bij om te zien dat vaak al met een paar aanpassingen een goed resultaat bereikt kan worden. De LPG endermologie behandeling sluit daar goed op aan; het stimuleert de huid om afvalstoffen af te voeren en zorgt voor verbetering van de contouren. Je gaat er in korte tijd zichtbaar strakker en stralender uitzien. Ook ga je je gezonder en fitter voelen!

Wil je dat ik een keertje meekijk naar jouw voedingspatroon? Graag geef ik praktische tips die je meteen kunt toepassen;

  • Weet jij hoe je op een simpele manier een lekker en gezond ontbijtje kan maken?
  • Hoeveel groente doe je in je smoothie zodat hij toch nog lekker smaakt?
  • Wat moet je echt elke dag in je koelkast hebben?

Verder laat ik op eenvoudige wijze zien wat het eten van suiker, eiwitten en vetten nu echt met je lichaam doen! Je krijgt makkelijke gezonde recepten en kunt meteen aan de slag.

Maak vandaag een begin en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat je inspireren! ….

Het voedingsadvies wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar! Kijk op wijsmetvoeding.nl wat uw verzekering vergoedt.

Ellen de Waal
Voedingscoach.
www.wijsmetvoeding.nl
info@wijsmetvoeding.nl