Endermologie

Wat is Endermologie

Endermologie activeert celprocessen die de natuurlijke anti-aging en vetverbranding regelen. Dankzij LPG’s nieuwe gepatenteerde roltechnieken stimuleert de Endermologie® techniek de huid om ‘slapende’ cellulaire activiteit op natuurlijke wijze te activeren, pijnloos en zonder enige bijwerking.

Endermologie voor het lichaam

Endermologie is een stevige , pijnloze bindweefselmassage, die de onderhuidse cellen stimuleert om vetten vrij te maken en collageen aan te maken. Deze huidgymnastiek verstrakt de huid, vermindert vet en cellulite. De door Lpg ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie .

Ook zeer geschikt voor mensen die veel sporten maar niet afvallen op de plaatsen waar ze willen. Lpg heeft ook een programma voor bloed en lymfecirculatie voor mensen met zware en pijnlijke benen. En er is een relaxatie programma, deze maakt spieren los, elimineert stress en zorgt voor diep gevoel van ontspanning.

Endermologie voor het gezicht

Deze bindweefselmassage werkt als een echte fitness voor uw huid. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van fibroblasten in onze huid om de productie van collageen(stevigheid), elastine(soepelheid) en hyaluronzuur(volume en hydratatie), op een 100% natuurlijke manier. Veilig en met wetenschappelijk bewezen resultaten. Al zichtbaar resultaat vanaf de 1e behandeling.

Interesse?

Maak een afspraak voor informatie en een gratis kennismakingsbehandeling.