Injectables

Wilt u er direct jonger en vitaler uitzien? Dan passen injectables bij u. Rimpels verdwijnen en het gezicht krijgt zijn een natuurlijke, frisse uitstraling terug. Natuurlijk staat uw welzijn bij DermaClinic voorop. Daarom gebruiken wij alleen veilige en niet-permanente producten.

Botox
Fronsrimpels, ongewenste asymmetrie of kraaienpootjes: met botox gaat u gezichtsveroudering effectief te lijf. Een injectie met botox zorgt ervoor dat de spieren in uw gezicht ontspannen. Diepe rimpels verdwijnen, de huid komt tot rust en uw uitstraling wordt vriendelijker.

Fillers
Veroudering in het gezicht is vaak het gevolg van volumeverlies. De huid wordt slapper en gaat hangen. Met fillers wordt het volume op een natuurlijke manier teruggebracht. DermaClinic kiest altijd een filler die past bij uw persoonlijke situatie, ieder lichaam vraagt een eigen oplossing. Huidverjonging met fillers is maatwerk.

Microcanules
Na een behandeling met fillers wilt u uw dagelijkse bezigheden meteen hervatten. Daarom gebruiken we microcanules bij het toedienen van fillers. De kans op zwellingen en blauwe plekken is minimaal omdat we zo onderhuidse beschadigingen voorkomen. Dat betekent dat u na een behandeling bijvoorbeeld direct weer naar uw werk kunt.

Dermaclinic
Het toepassen van injectables is een medisch cosmetische behandeling. La Feuillette werkt hiervoor samen met Dermaclinic.