Dermaclinic

La Feuillette is partner van de medische cosmetische kliniek DermaClinic. Hierdoor kunt u in onze salon ook van de behandelingen van DermaClinic gebruik maken.

Als schoonheidssalon willen wij het beste voor onze klanten, daarom werken wij samen met DermaClinic. Een uniek concept, want u profiteert van exclusieve behandelingen als medische peelings en injectables. Deze behandelingen voor huidverjonging en -verbetering worden in uw eigen vertrouwde schoonheidssalon uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. De kennis en kunde van beide experts staan tot uw beschikking, samen pakken we uw huidprobleem doeltreffend aan.

Kliniek voor injectables & huidverjonging
DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverjonging en huidverbetering. De kliniek biedt onder meer behandelingen met injectables (inspuitingen) en medische peelings. Hiermee krijgt u een jongere huid zónder ingrijpende, risicovolle operaties. DermaClinic is onder meer gespecialiseerd in:
behandeling van rimpels
anti-aging

Facelift zonder operatie met fillers en botox
Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gezicht. Deze behandeling is ook perfect voor het vullen van rimpels, lippen en wallen onder de ogen. Overactieve spieren in het gezicht komen tot rust door injecties met Botox. Hierdoor worden rimpeltjes, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, direct minder zichtbaar. Lees meer over onze behandelingen met:
botox
fillers

Huidverjonging met ZO Medical
Met de behandelingen van ZO Medical Products kunnen verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld worden. De huid verstevigt, wordt egaler en krijgt fijnere poriën en een gezonde glans: letterlijk een jongere huid. De behandelingen met ZO Medical zijn geschikt voor bijvoorbeeld:
acne en acne littekens
pigmentvlekken

Afspraak maken
Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem contact met ons op.