ZO Behandelingen

La Feuillette biedt u een aantal behandelingen waarin de ZO producten optimaal worden gecombineerd.

Ultra hydration treatment – € 85,-

Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO Aloe Hydra Masque en hydraterende massage. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.

Acne & oil control treatment – € 59,- tot € 80,-

Deze behandeling ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, herstelt de huid en minimaliseert de talgproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van de Invisapeel Peeling. Door middel van het exclusieve ZO Bio Sulfur Masque wordt gezorgd voor een vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing.

Skin Brightening Treatment – € 90,-

Vermindert pigmentvlekken en verkleuringen. Geeft een egalere huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De behandeling wordt afgesloten met een toepassing van de krachtige ZO antioxidanten, retinol en co-enzymen om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.

ZO Peelings:

Invisapeel Peeling – € 45,-

De ZO Skin Health Invisapeel is een snelle vernieuwende behandeling. Het is een zachte exfoliatie waardoor dof uitziende huid meteen opleeft. De vochtbalans wordt op peil gebracht en dode huidcellen worden verwijderd zonder waarneembare schilfering. Deze behandeling kan gecombineerd worden met elke ZO Skin Health salonbehandeling en is voor elk huidtype geschikt, zelfs gevoelige huid.

Facial stimulator peel – € 120,-

Stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon,
structuur en helderheid.