ZO Skinhealth

Geen snelle woorden, valse beloftes en nietszeggende ingrediënten. ZO Skin Health is ontwikkeld door dr. Zein Obagi, een wereldwijd bekent dermatoloog. Voor hem telt alleen het resultaat. Hij heeft daarom een resultaatgericht medisch verzorgingsprogramma ontwikkeld, dat inmiddels door veel artsen wereldwijd wordt gebruikt. 

Krachtige en doelgerichte aanpak

ZO Skin Health is de cosmetische lijn van Obagi. Het bevat meer krachtige ingrediënten, geconcentreerde formules en doelgerichte afleversystemen dan elke andere huidverzorgingslijn. Producten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. De lijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten zoals retinol, geavanceerde peptiden en antioxidanten. Op korte termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door langdurig gebruik word huidveroudering verder tegen gegaan.

Wij informeren u graag over het 5-stappen programma van ZO SKin Health (Reinigen-Activeren-Stimuleren-Kalmeren en Voeden) waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

Gericht plan en begeleiding

Bij de toepassing van ZO producten en ZO behandelingen stellen we in overleg met u een gericht behandelplan op en bieden we individuele begeleiding voor een optimaal resultaat.
Heeft u behoefte aan een intensievere behandeling, dan biedt ZO Medical een uitgebreid programma. U bent van harte welkom voor een adviesgesprek.

Natuurlijk vindt u op onze website informatie over de ZO producten en ZO behandelingen. De producten van ZO zijn verkrijgbaar in onze salon maar u kunt deze ook bestellen via de Webshop.