Op naar een Summer Proof Body; start vandaag!

07-03-2019

Werk vanaf vandaag aan jouw ‘summer goals’! Je kan niet vroeg genoeg beginnen met te werken aan jouw perfecte summer body en wij helpen jouw daar graag bij. Door de combinatie van de juiste behandelingen, gezond eten & beweging (de gouden driehoek) is jouw doel dichter bij dan je denkt!

De Gouden Driehoek
Bewegen – Endermologie – Voeding


LPG Endermologie; Bindweefselmassage

Endermologie is een stevige, pijnloze bindweefselmassage, die de onderhuidse cellen stimuleert om vetten vrij te maken en collageen aan te maken. Deze huidbehandeling verstrakt de huid, vermindert vet en cellulite. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Voor het gezicht
Deze bindweefselmassage werkt als een echte fitness voor uw huid. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van fibroblasten in onze huid om de productie van collageen(stevigheid), elastine(soepelheid) en hyaluronzuur(volume en hydratatie), op een 100% natuurlijke manier. Veilig en met wetenschappelijk bewezen resultaten.

Voor het lichaam
LPG Endermologie is ook zeer geschikt voor mensen die sporten maar niet afvallen op de plaatsen waar ze willen. Lpg heeft ook een programma voor bloed en lymfecirculatie voor mensen met zware en pijnlijke benen. En er is een relaxatie programma, deze maakt spieren los, elimineert stress en zorgt voor diep gevoel van ontspanning.

Maak direct een afspraak voor een proefbehandeling!

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Voeding

Voeding is een essentieel onderdeel voor het bereiken van jouw ‘summer goals’. La Feuillette werkt samen met Ellen de Waal van ‘Wijs met voeding’. Naast een goede huidverzorging is gezonde voeding essentieel voor een mooie huid én voor een gezond lichaam.

Laat Ellen eens kijken naar je voedingspatroon. Geen streng dieet, maar praktische tips die je meteen kunt toepassen. Eet bijvoorbeeld niet teveel koolhydraten maar de juiste eiwitten en vetten. Eet gezond, raak kilo’s kwijt en voel je fitter.

Begin elke week met voldoende beweging, gebalanceerde maaltijden met de juiste gezonde vetten, eiwitten en maak de cirkel compleet door endermologie behandelingen.
De combinatie endermologie van gezonde voeding, voldoende bewegen en voldoende ontspanning zorgen voor een gezond en mooi lichaam.

Je leest meer op Endermologie en voeding.

Bewegen:
Houd je energielevel op pijl!

Naast gewoon goed eten is het ook belangrijk dat je voldoende beweegt. Door te bewegen kun je niet alleen ongewenste kilo’s kwijtraken, maar ook je bloeddruk verlagen, je conditie verbeteren én je zult je er ook prettiger door voelen. Dit komt doordat je lichaam stofjes aanmaakt waardoor je je prettiger gaat voelen.

Bewegen is niet alleen gezond, maar ook nog eens erg leuk! Zoek een sport of activiteit die bij je past, of een vriend of vriendin die gezellig met je meedoet. Zo houd je het langer vol en je zult zien dat je niet meer gaat bewegen ‘omdat het moet’, maar omdat je het leuk vindt!