OPI

OPI biedt u 3 productlijnen, elk met een hoge kwaliteit.

OPI Nagellak
OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

OPI Infinityshine
Met Infinityshine kleurt u natuurlijke nagels en hoeft deze de hele week niet bij te werken. Met dit complete 3-stappen systeem geniet u van een intense glans, zoals u gewend bent van gel. De glans blijft totdat u de kleur verwijdert!

Stap 1: Primer
Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur!
Stap 2: Lacquer
Ontdek levendige, volle kleur – boordevol pigmenten
Stap 3: Gloss
Met deze top coat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met OPI Nagellakremover – zonder afweken!

OPI Gel color
Gel Color van OPI draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak. De gel word ook aangebracht als een nagellak en gaat direct onder de LED-lamp van OPI waardoor de lak snel droogt en uithardt. Voor nagels met een mooi glanzend en longlasting resultaat, met een ruime keuze uit de beste OPI – kleuren.

service 1: Gel Color aanbrengen €20,00
service 2: Gel Color aanbrengen en nagelriemverzorging €25,00
service 3: Gel Color aanbrengen, nagelriemverzorging en vijlen €30,00
service 4: Gel Color aanbrengen, nagelriemverzorging en model vijlen €35,00
service 5: French manicure plus €10,00
service 6: verwijderen Gel Color €5,00

OPI Gel Color is ook zelf eenvoudig te verwijderen Handig setje met 30ml Expert Touch Remover en 10 removal wraps voor verwijderen van Gel Color €5,00