Valmont

Valmont is een kliniek in Zwitserland gelegen aan het meer van Geneve en heeft jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige verzorgingsproducten gebaseerd op celtherapie. Valmont staat voor huidverbetering en vertraging van huidveroudering.

Swiss celltherapie
Naarmate een huid verouderd vertraagt de celdeling van de huid. Celtherapie stimuleert de cellen zich weer sneller te delen, in het tempo van een jonge huid. Valmont maakt gebruik van het DNA-RNA, afkomstig van de hom van de wilde zalm. DNA-RNA heeft naast deze regenererende werking ook een hydraterende, beschermende en zeer anti-oxiderende werking. De huidcellen zijn in topconditie en vertraagd zodoende zeer krachtig het verouderingsproces van uw huid.

Rijkdom van de natuur
Valmont profiteert van haar bijzondere ligging in de Zwitserse Alpen. Valmont mag gebruik maken van het gletsjerwater. Het water is zuiver, zacht en heeft een ideaal gehalte aan minerale stoffen. Het verfrist, verkwikt en maakt de huid fit en zuiver. Valmont heeft haar eigen kweektuinen op 1500 meter hoogte. De onvervuilde atmosfeer levert planten-
extracten van gegarandeerd constante kwaliteit. Deze natuurlijke rijkdommen zijn echt een voordeel die bijdragen tot de werkzaamheid van deze verzorgingsproducten. 

Valmont behandelingen
• Sources de bisses (hydratatie) €75,-
• Vitality of the glaciers (energie) €99,-

• Snow bright (glans) €105,-
• Peaks of firmness (versteviging&anti-rimpel) €120,-