image

Verminderen hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken

Hoe langer de huid blootgesteld wordt aan zonlicht, hoe meer pigment het lichaam aanmaakt. Een overvloed aan UV-straling draagt bij aan een versnelde huidveroudering en verhoogt de kans op huidkanker. Het is dan ook zeer belangrijk om de huid te beschermen tegen UV-straling.

Door UV straling bereiken nieuwe huidcellen langzamer de oppervlakte en oude huidcellen blijven langer zitten. Daardoor ontstaan uiterlijke tekenen zoals ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, maar ook lijntjes, rimpels grove poriën en ongelijkmatige huidskleur.

Ook verandering in de hormoonhuishouding kunnen hyperpigmentatie veroorzaken.

Werken aan een gezonde, frisse en vernieuwde huid

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige productlijnen zoals het Nu-Derm systeem en Obagi-c FX systeem om de beschadigde huid aan te pakken en de gezonde huidcellen te herstellen. Speciale ingrediënten zoals krachtige Arbutine, Alpha-hydroxyzuren en L-ascorbinezuur (vit.C), Retinol en hydratanten zorgen voor een gezonde huid in optimale conditie.

IPL- Skin Rejuvenation

Met IPL (Intense Pulsed Light) behandelen we oppervlakkige pigmentvlekjes. Maar ook rode vlekjes en storende vaatjes verminderen of verdwijnen zodat je huid er weer egaler uit zal zien. Ook wordt de huid geprikkeld om collageen aan te maken. Ook ideaal voor decolleté en handen.

Wil je weten welke aanpak voor jou het meest effectief is?

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring