image

LPG - Body (Contour verbetering)

Afslanken, verstevigen, anti cellulite
Lpg Endermologie is een stevige, pijnloze bindweefselmassage, die de onderhuidse cellen stimuleert om vetten vrij te maken en collageen aan te maken. Deze huidbehandeling verstrakt de huid, vermindert vet en cellulite. De door Lpg ontwikkelde lipomassage technologie geeft je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet. Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie.

Nieuwste technologie
Wij werken met het nieuwste apparaat, de Lpg Alliance, Cellu m6. Hiermee kunnen we afslanken én verstevigen in dezelfde behandeling, dus veel snellere resultaten. Ondanks dat het een intensieve behandeling is zorgt deze bindweefselmassage voor een heerlijk gevoel van ontspanning.

Ook zeer geschikt voor mensen die sporten maar niet afvallen op de plaatsen waar ze willen. Lpg heeft ook een programma voor bloed en lymfecirculatie voor mensen met zware en pijnlijke benen.

Bewegen – Endermologie – Voeding
Ellen de Waal is specialiste Endermologie. Tevens werkt ze al jaren als voedingscoach. Zij begeleidt je zowel met voedingsadvies als endermologie om tot een optimaal resultaat te komen.

  • Losse behandeling Lpg Body – €65
  • Kaart voor 10 behandelingen 40 min. – €600
  • Kaart voor 10 behandelingen 30 min. – €500

Inclusief intakegesprek, LPG Endermo-wear en voedingsadvies van Ellen de Waal.

Behandelingen
In het begin kom je regelmatig voor je behandeling, uiteindelijk is het goed om éénmaal per vier weken te komen voor onderhoud om het resultaat vast te houden.                  

Maak vrijblijvend kennis
Wil je meer informatie of een keer ervaren hoe deze behandeling in zijn werk gaat, neem dan contact op voor een kennismaking

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

    Onze privacyverklaring