image

ACNE | ZO SKIN HEALTH van dr. Obagi

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne. We gebruiken daarvoor krachtige producten in combinatie met effectieve behandelingen. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, de meeste zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling.

Produkten van ZO Skin Health (Oil, Wash en Scrub Control)
Krachtige producten van ZO Skin health helpen de talgproductie te verminderen en de bacterie die acne veroorzaakt onder controle te brengen en hierdoor snel acne te verminderen en toekomstige uitbraken te voorkomen. De producten zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen werkzaam.

Acne & Oil control Behandeling
Deze behandeling ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Het werkt ontstekingremmend, herstelt de huid en vermindert de talgproduktie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van de Invisapeel. Het exclusieve Bio Sulfur Masque zorgt vervolgens voor vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing.

Micro Needling
Micro-needling met de Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die hele kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, dat diep in de huid op gang komt.

Acne-littekens verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Je huidteint wordt egaler en stralender.

IPL-LICHTTHERAPIE
Met IPL-Lichttherapie wordt actieve acne succesvol behandeld. De lichtpuls bestrijdt de p.acnebacterie, vermindert de talgproductie en versnelt het genezingsproces. Gemideld een kuur van 8 behandelingen (een behandeling per 2 weken).

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

    Onze privacyverklaring