image

Aromatherapy Associates

Balanced mind = Beautiful Skin

Ontdek de nieuwe Skincare  van Aromatherapy Associates. Producten die zich niet alleen richten op de huid, maar ook op de geest. Wanneer de geest stress ervaart, zet het een reactie in gang die gevolgen heeft voor je uiterlijk en de functie van onze huid. Andersom heeft ‘hoe onze huid er uit ziet’ ook effect op ons zelfvertrouwen en onze algehele ‘mood’.

Holistic Skincare

Met de nieuwe skincare collectie lanceren we ook twee nieuwe behandelingen om lichaam en geest te ondersteunen. The Ultimate glow en the Ultmate Rebalancing Facial. Deze holistische gezichtsbehandelingen zijn  gericht op het verlagen van het stressniveaus in het lichaam, het stimuleren van een volledige reset en herstel van ‘mind’ en ’skin’.

Al ruim dertig jaar geldt Aromatherapy Associates als een absolute autoriteit op het gebied van aromatherapie. Het merk werd in 1985 vanuit huis opgericht door Geraldine Howard en Sue Beechey en mocht prinses Diana tot haar eerste klanten rekenen. De filosofie van Aromatherapy is nooit veranderd. Hun doel is jou kennis te laten maken met de pure kracht van essentiële oliën en het verbeteren van je lichamelijke en mentale welzijn met vernieuwende producten die zowel effectief als luxueus zijn. Een prachtige collectie bad en body produkten om thuis je eigen spa te creëeren.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring