image

ANTI-AGING | ZO Skin Health

Het behoud van een mooie, gezonde huid is voor iedereen weggelegd. Het is nooit te vroeg of te laat om je huid aan te pakken. Maar je moet smeren wat je huid nodig heeft zegt dr. Zein Obagi. De producten van ZO Skin Health stimuleren de cellen, schudden ze wakker wanneer ze niet optimaal werken.WEBSHOP

ZO Skin Health bevat hoge concentraties krachtige ingrediënten zoals retinol, geavanceerde peptiden en antioxidanten. Meer dan elke andere huidverzorgingslijn. Producten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau.

ZO Skin Health werkt op basis van retinol
Retinol (deel van vitamine A) is het enige ingrediënt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Het regelt de celvernieuwing in de huid en verhoogt de elasticiteit. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren; daarom bevat ZO Skin Health 6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica. ZO Skin Health dringt diep door in de huid, precies daar waar de retinol zijn werk kan doen.
Op korte termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door langdurig gebruik wordt huidveroudering verder tegengegaan.
Graag informeren wij je over het programma van ZO Skin Health waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Je bent welkom voor een adviesgesprek.

Behandelingen
In onze salon bieden we diverse behandelingen aan. We adviseren graag over de passende behandeling op basis van je huidtype.Folder

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring