image

La Feuillette

Schoonheid, welzijn en gezondheid

Mij naam is Petra van Laarhoven. Door jarenlange ervaring weet ik dat mijn klanten voornamelijk op zoek zijn naar een natuurlijk resultaat, met focus op een gezonde en stralende huid.
Een goed verzorgde huid geeft zelfvertrouwen en uitstraling.
In onze salon gaan we voor huidverbetering, vaak in combinatie met een heerlijk moment van ontspanning. Want tijd nemen voor jezelf is eerder een noodzaak dan luxe in deze moderne tijd.

Wij werken met de beste huidverbeterende producten uit de medisch professionele hoek, maar ook met 100% natuurlijke producten Green & Clean.
Een must voor ieder behandelplan zijn peelings en/of microneedling om huidvernieuwing te stimuleren. Met IPL halen we pigment en roodheden weg. Ook voor definitief ontharen is IPL het bewezen succes. Wij zijn lid van de Anbos en verschillende behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Onze specialiste in permanente make-up is Mandy Jelsma, zij heeft een ongekende passie voor wenkbrauwen. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies wat wel en niet bij je past. Veel wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je voor. Wil je ook een afspraak bij Mandy?

Op het gebied van injectables geldt “less is more”. Je wilt er niet ànders uitzien maar wel een uitgeruste en stralende versie van jezelf. Drs. Daria Voropai is cosmetisch arts met specialisatie Injectables (Botox & Fillers) en cosmetische dermatologie in Amsterdam. Onze salon is haar behandellocatie voor het zuiden van het land.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring