image

La Feuillette

Schoonheid, welzijn en gezondheid

Mijn naam is Petra van Laarhoven, al jaren actief als schoonheidsspecialist met passie voor huidverbetering. Achter de deuren van ons monumentale pand aan de Kerkstraat ervaar je rust en warmte. Voor een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling kunt je bij ons terecht. Want tijd nemen voor jezelf is eerder noodzaak dan luxe in deze moderne tijd.

Toch bieden we veel meer dan ontspanning, want ondanks ons historische plekje gaan we met onze tijd mee. In onze praktijk gaan we voor huidverbetering en werken we met de nieuwste technieken.

Bijzonder prettig is mijn samenwerking met Ellen de Waal, voedingscoach en specialiste Lpg Endermologie; bindweefselmassage en voedingsadvies vormen dan ook een perfecte combinatie om snel verrassende resultaten te bereiken.

Onze specialiste in Permanente Make-up is Mandy Jelsma, zij heeft een ongekende passie voor wenkbrauwen. Door haar jaren lange ervaring weet zij precies wat wel en niet bij je past. Veel wenkbrauwen, eyeliners en lippen gingen je voor. Wil je ook een afspraak bij Mandy?

En last but not least onze cosmetisch arts, dr. Daria Voropai. Zij heeft haar praktijk in Amsterdam, met specialisatie Injectables (Botox & Fillers) en cosmetische dermatologie. Onze salon is haar behandellocatie voor het zuiden van het land .

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

    Onze privacyverklaring