image

Behandelingen gelaat

Schoonheid, welzijn en gezondheid

Schoonheid, welzijn en gezondheid
In onze salon geven we verschillende MediSpa behandelingen met de hoogwaardige produkten van ZO Skin Health en Obagi Medical, als ondersteuning van je behandelprotocol voor oa. anti-aging, acné, rosacea en pigment .Al dan niet in combinatie met Aromatherapy voor dat heerlijke moment van ontspanning.

Of ben je op zoek naar ‘Green & Clean’: een behandeling met 100% natuurlijke producten, actieve biologische extracten in combinatie met hightech wetenschap? Ga dan voor een behandeling met ons nieuwe merk The Organic Pharmacy.

 • ACNE | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Acne & Oil Control Treatment – €59,- tot €80,-
  Deze behandeling ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, herstelt de huid en vermindert de talgproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van de Invisapeel. Het exclusieve Bio Sulfur Masque zorgt vervolgens voor vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing. De huid is zichtbaar kalm, schoon en fris.


  Neem contact op
  image
 • HYDRATEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Ultra Hydration Treatment – €85,-
  Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO Aloe Hydra Masque en hydraterende massage. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.


  Neem contact op
  image
 • VERHELDEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Skin Brightening Treatment – €90,-
  Vermindert pigmentvlekken en verkleuringen. Geeft een egalere huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De behandeling wordt afgesloten met een toepassing van de krachtige ZO antioxidanten, retinol en co-enzymen om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.


  Neem contact op
  image
 • STIMULEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Facial Stimulator Peel – €120,-
  Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon, textuur en helderheid. Deze peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op het gebruik van ZO Skin Health producten. En is een op zichzelf staande behandeling of als onderdeel van een van de bovenstaande behandelingen.

  Blue Peel Radiance – €110,-
  Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, snelle, oppervlakkige op salicylzuur gebaseerde gelaatspeeling die exfolieert en de algehele huidskleur en conditie verbetert. Al na de eerste behandeling geeft deze peeling een strakkere, gladdere en frissere huid. Een kuur van 4 – 6 peelings levert de beste resultaten op.


  Neem contact op
  image
 • BOOSTER | PRX-T33

  PRX-T33 is dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurliike anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren, ook tijdens de zomermaanden! Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (CA) en waterstofperoxide (H202) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit. Nog mooier in een kuur van 3 behandelingen.


  Neem contact op
  image
 • GREEN FACIAL | The Organic Pharmacy

  Green Facial – €85,-
  Facial met 100% natuurlijke producten. Intensieve reiniging en exfoliatie met fruitzuren verhelderen, voeden en egaliseren de huid. De lymfedrainage in combinatie met ontspannende massagetechnieken zorgt voor zichtbare huidverbetering en innerlijke rust.


  Neem contact op
  image
 • VITAMIN C & PAPAYA ENZYM PEEL | The Organic Pharmacy

  Vitamin C and papaya enzym peel – €85 ,-
  Een milde, maar toch zeer effectieve enzyme peeling die celvernieuwing activeert en verheldert. Herstel de natuurlijke uitstraling van je huid met het krachtige masker van The Organic Pharmacy, dat zich richt op pigmentatie, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint van gezicht, nek en décolleté. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de structuur en het aanzien van de huid verbetert aanzienlijk. Deze resultaatgericht peeling met hibiscus, vitamine C, papaja en plantzuren voedt, egaliseert, lift en voorziet de huid van extra zuurstof.


  Neem contact op
  image
 • DE-Stress Neck | Aromatherapy Associates

  Rug- nek en schoudermassage – €40,-
  Ontspannende rug- nek en schoudermassage, met de warme oliën van De Stress Body Oil en Muscle Gel, de award-winnende producten van Aromatherapie Associates, met een blend van, lavendel, rozemarijn, gember en peper. Ideaal om te combineren met je gezichtsbehandeling.


  Neem contact op
  image