image

Behandelingen

Schoonheid, welzijn en gezondheid

In onze salon geven we verschillende MediSpa behandelingen met de hoogwaardige produkten van ZO Skin Health, als ondersteuning van je behandelprotocol voor oa. anti-aging, acné, rosacea en pigment of als kennismaking met ZO Skin Health. Al dan niet in combinatie met Aromatherapy Associates voor dat heerlijke moment van ontspanning!

 • ACNE | ZO Skin Health

  Acne & Oil Control Treatment – €59,- tot €80,-
  Deze behandeling ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, herstelt de huid en vermindert de talgproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van de Invisapeel. Het exclusieve Bio Sulfur Masque zorgt vervolgens voor vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing. De huid is zichtbaar kalm, schoon en fris.


  Neem contact op
  image
 • HYDRATEREN | ZO Skin Health

  Ultra Hydration Treatment – €85,-
  Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO Aloe Hydra Masque en hydraterende massage. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.


  Neem contact op
  image
 • VERHELDEREN | ZO Skin Health

  Skin Brightening Treatment – €90,-
  Vermindert pigmentvlekken en verkleuringen. Geeft een egalere huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De behandeling wordt afgesloten met een toepassing van de krachtige ZO antioxidanten, retinol en co-enzymen om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.


  Neem contact op
  image
 • STIMULEREN | ZO Skin Health

  Facial Stimulator Peel – €120,-
  Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon, textuur en helderheid. Deze peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op het gebruik van ZO Skin Health producten. En is een op zichzelf staande behandeling of als onderdeel van een van de bovenstaande behandelingen.


  Neem contact op
  image
 • SKIN CARE |Aromatherapy Associates

  The Ultimate Facial – €79,- tot €99,-
  In deze op maat gemaakte gezichtsbehandeling gebruiken we een mix van de zuiverste, pure essentiële oliën en plantenextracten. Deze worden op de huid aangebracht met persoonlijk afgestemde massagetechnieken, om de huid te herstellen en te voeden. Deze behandeling komt tegemoet aan jouw individuele skincare behoeften. De huid is na afloop zijdezacht, optimaal gevoed en ziet er glad en stralend uit.


  Neem contact op
  image
 • DE-Stress Neck | Aromatherapy Associates

  Rug- nek en schoudermassage – €40,-  
  Ontspannende rug- nek en schoudermassage, met de warme oliën van De Stress Body Oil en Muscle Gel, de award-winnende producten van Aromatherapie Associates, met een blend van arnica, lavendel, rozemarijn, gember en peper. 
  Ideaal om te combineren met je gezichtsbehandeling. 


  Neem contact op
  image
 • Body | Aromatherapy Associates

  The Ultimate Aromatherapy Experience – €85,- tot €110,-
  Onderga de lichaamsmassage met hoogwaardige essentiële oliën en ervaar de positieve effecten die de oliën hebben op je mentale en fysieke welzijn.Deze behandeling laat spierspanning van het lichaam oplossen, zodat jij je na afloop diep ontspannen en vol nieuwe energie voelt.Dit massage ritueel is te boeken als behandeling van 60 of 90 minuten. Tijdens de langere behandeling zal er extra aandacht besteed worden aan een gezichtsmassage.


  Neem contact op
  image