image

Behandelingen gelaat

Schoonheid, welzijn en gezondheid

In onze salon geven we verschillende MediSpa behandelingen met de hoogwaardige produkten van ZO Skin Health en Obagi Medical, als ondersteuning van je behandelprotocol voor oa. anti-aging, acné, rosacea en pigment. Maar ook met de effectieve en fijne skincare van Aromatherapy Assocciates, voor een heerlijk moment van ontspanning.

Naar wens aan te vullen met epileren, harsen, wimpers & wenkbrauwen verven en lash lifting.

 • ACNE | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Acne & Oil Control Treatment – €59,- tot €80,-
  Deze behandeling ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. Het werkt ontstekingsremmend, herstelt de huid en vermindert de talgproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van de Invisapeel. Het exclusieve Bio Sulfur Masque zorgt vervolgens voor vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing. De huid is zichtbaar kalm, schoon en fris.


  Neem contact op
  image
 • HYDRATEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Ultra Hydration Treatment – €89,-
  Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO Aloe Hydra Masque en hydraterende massage. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.


  Neem contact op
  image
 • VERHELDEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Skin Brightening Treatment – €94,-
  Vermindert pigmentvlekken en verkleuringen. Geeft een egalere huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De behandeling wordt afgesloten met een toepassing van de krachtige ZO antioxidanten, retinol en co-enzymen om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.


  Neem contact op
  image
 • STIMULEREN | ZO Skin Health - Obagi Medical

  Facial Stimulator Peel – €120,-
  Deze baanbrekende peel met bèta- en alpha hydroxyzuren stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon, textuur en helderheid. Deze peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op het gebruik van ZO Skin Health producten. En is een op zichzelf staande behandeling of als onderdeel van een van de bovenstaande behandelingen.

  Blue Peel Radiance – €110,-
  Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, snelle, oppervlakkige op salicylzuur gebaseerde gelaatspeeling die exfolieert en de algehele huidskleur en conditie verbetert. Al na de eerste behandeling geeft deze peeling een strakkere, gladdere en frissere huid. Een kuur van 4 – 6 peelings levert de beste resultaten op.

  Restorative Peel – €70 – €120
  Heeft jouw huid behoefte aan een doeltreffende oppepper? Deze nieuwe Restorative Peel is een unieke combinatie van alfahydrozuren (melk-, citroen- en amandelzuur) zorgt voor een zachte exfoliatie van je huid, waardoor de teint, textuur en helderheid van je huid direct worden verbetert. Deze peeling is geschikt voor ieder huidtype, in het bijzonder voor de doffe, droge en gevoelige huid. Maar ook de vette acne-gevoelige huid heeft veel baat bij deze peeling.


  Neem contact op
  image
 • BOOSTER | PRX-T33

  PRX-T33 – €90,-

  PRX-T33 is dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurliike anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren, ook tijdens de zomermaanden! Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H202) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit. Nog mooier in een kuur van 3 behandelingen.


  Neem contact op
  image
 • GLOW FACIAL | Aromatherapy Associates

  The ultimate glow facial – €90,-
  Deze revitaliserende gezichtsbehandeling is ontworpen om de natuurlijke afweer van je huid te ondersteunen en tekenen van stress en vermoeidheid aan te pakken.

  Het gezicht wordt gereinigd  en geëxfolieerd, een op maat gemaakt hoofdhuid-, gezicht- en decolleté massage werkt om stijve en gespannen spieren los te maken. Een krachtige combinatie van serum, olie en moisterizer geven maximale hydratatie en een blij gevoel. 


  Neem contact op
  image
 • REBALACING FACIAL | Aromatherapy Associates

  Ultimate rebalacing facial – €90,-
  Een  soothing facial ontwikkeld om een gestresste huid in balans te brengen. Met dubbele reiniging, dubbele exfoliatie, hoofdhuid-, gezicht- en decolletémassage. En ademhalingsrituelen, die met behulp van etherische oliën, de huid en geest  kalmeren, zodat je huid meer gaat stralen en je een rustiger gevoel krijgt.


  Neem contact op
  image
 • GREEN FACIAL | The Organic Pharmacy

  Green Facial – €85,-
  Facial met 100% natuurlijke producten. Intensieve reiniging en exfoliatie met fruitzuren verhelderen, voeden en egaliseren de huid. De lymfedrainage in combinatie met ontspannende massagetechnieken zorgt voor zichtbare huidverbetering en innerlijke rust.


  Neem contact op
  image