image

Permanente make-up

Permanent make-up is dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour een mooi accent te geven, daar waar het nodig is. Een potlood is niet meer nodig. Met permanent make-up zie je er onder alle omstandigheden altijd perfect verzorgd uit.

OMBRE techniek
We bespreken eerst de kleur en vorm van bijvoorbeeld de wenkbrauwen. We gaan deze tekenen en na jouw goedkeuring kan de behandeling beginnen. We passen diverse methodes toe zoals de ombre-techniek, ook wel schaduw of poedertechniek genoemd, het ziet eruit alsof de wenkbrauw zacht is ingekleurd met een potlood

MICROBLADING
Microblading is een semi-permanente make-up die de natuurlijke vorm van de wenkbrauw opvult met kleine getekende haartjes. Deze ‘strokes’ bootsen natuurlijke haartjes na en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De intensiteit van de kleur neemt langzaam af waardoor je het jaarlijks moet bijhouden

COMBI-BROW
Bij de Combi-brow wordt een combinatie van bovenstaande methodes toegepast. In eerste instantie wordt een mooie vorm aangebracht met de Ombre techniek en later zetten we daar de strokes (haartjes) overheen, voor een mooi natuurlijk effect.

Prijsindicatie
Meer informatie vindt u op ons overzicht van behandelingen en prijsindicaties.

Veiligheid en ervaring
In het aanbrengen van Permanente make-up hebben wij ruim twintig jaar ervaring. We werken met vergunning en volgens de richtlijnen van de GGD.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring