image

Micro Needling Dermapen 4

Micro needling is een zeer effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verstevigen. Deze behandeling wordt ingezet bij acné(-littekens), pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels, zonbeschadiging en verwijde poriën.

Natuurlijk herstelproces
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren.

Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet en komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Snel een egalere huid
Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zul je al na enkele behandelingen merken dat je huid steviger en gladder wordt. Grove poriën, littekentjes, vlekjes, lijntjes en andere huidoneffenheden worden minder zichtbaar na enkele behandelingen.

Wij zijn enthousiast over deze behandeling! Graag geven we persoonlijk advies, stellen een behandelplan voor je op.  (Prijsindicatie € 125)

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring