image

Colorescience : Minerale make-up

Colorescience is een minerale make-up die de huid gezond houdt. Het is een make-up met unieke eigenschappen: Ze verzorgen, beschermen en camoufleren.

De zuivere, natuurlijke mineralen blenden heel natuurlijk met de huid, deze sluiten de huid niet af maar laten haar ademen. Ideaal voor (acne-) gevoelige huid, na een peeling of micro-needling behandeling.

Speciale 3-in-1 primers zorgen er niet alleen voor dat make-up langer mooi blijft en poriën minder zichtbaar worden, maar pakken ook specifieke huidproblemen aan zoals gevoeligheid, roodheid en pigmentatie en herstellen de huidskleur.
Colorescience SPF20&30 foundations & concealers zijn verrijkt met antioxidanten en vitaminen verkrijgbaar in vloeibaar, los poeder en compact poeder.

UV-beschermers bieden middels 100% minerale, chemicaliënvrije werkzame ingrediënten, een bescherming tegen de zon en schadelijke invloeden van buitenaf.
Coloresciene bepaalt de norm voor een mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is wat we je kunnen garanderen.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring