image

DELILAH | MAKE-UP

Met Delilah hebben we een prachtige nieuwe make-up lijn uit Londen, winnaar van verschillende beauty awards, en het hards groeiende make-up product in Engeland. En al snel zeer geliefd bij celebreties, beautybloggers en make-up artists.

Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon. Het is ontstaan door een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen om er mooier uit te zien en zich mooi te voelen.
Stralende foundations, eyeshadows, bronzingpowders, concealers, lipsticks… te veel om op te noemen. Dit alles in mooie verpakkingen van tin en kroongoud, een rozige goudsoort die door Henry VIII werd geïntroduceerd. Dit loopt als een rode draad door de hele collectie en roept een moderne, maar typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.

Alle producten van Delilah zijn verrijkt met krachtige antioxidanten, SPF 20 en natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vrij van parabenen, dermatologisch getest en dierproefvrij.
Make-up is not a mask that covers up your beauty; it’s a weapon that helps you express who you are from inside.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring