image

Injectables

Wij werken samen met drs. Daria Voropai, een gerenommeerd Nederlands cosmetisch arts, gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Daria is NVCG gecertificeerd.

Advies
In een persoonlijk gesprek kun je aangeven wat je wensen en vragen zijn. Je krijgt een uitgebreide gezichtsanalyse en door samen te kijken kan de arts je adviseren en laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Spier ontspanner botuline toxine 
Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin of kraaienpootjes rond de ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Deze injectable (botox) zorgt ervoor dat de spieren in uw gezicht ontspannen. Diepe rimpels verdwijnen, de huid komt tot rust en uw uitstraling wordt vriendelijker.

Fillers
Veroudering in het gezicht is vaak het gevolg van volumeverlies. De huid wordt slapper en gaat hangen. Met fillers wordt het volume op een natuurlijke manier teruggebracht. Het geeft stevigheid aan de huid en maakt harde lijnen in het gezicht zachter. Natuurlijk staat welzijn altijd voorop. Daarom gebruiken wij alleen veilige en niet permanente fillers.

Huidverjonging met fillers is maatwerk. We kijken naar je gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Samen bepalen we wat het beste bij je past.

Vraag ons wanneer de arts aanwezig is!

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.
Stuur me een e-mail

Onze privacyverklaring